چگونه یک زندگی موفق و متوازن را خلق و تجربه کنید. (جک کنفیلد)



چگونه یک زندگی موفق و متوازن را خلق و تجربه کنید. (جک کنفیلد)

بخش دوم

تکنیک ضربه زدن

از تکنیک ضربه زدن برای حذف هرگونه اعتقاد محدود کننده که شما را از داشتن زندگی متوازن محروم میکند استفاده کنید.

1-                 تصمیم بگیرید که بر چه موضوع و مسئله ای میخواهید تمرکز کنید.

2-                 شدت این عقیده محدود کننده (ترس) را از مقیاس صفر تا 10 تعیین کنید.

3-                 با کنار دستتان بر نقاط مشخص شده در حالی که 3 مرتبه بلند تکرار میکنید: "اگرچه من ........... من کاملا خودم میپذیرم و دوست دارم." ضربه بزنید.

4-                 از نقطه بالای سر شروع کرده و با کنار دست (مشخص شده در شکل) 5 تا 7 مرتبه ضربه بزنید و جمله پیش را تکرار کنید.

5-                 بعد از 3 تا 5 مرتبه تکرار این حرکت، چشمانتان را بسته و نفس عمیقی کشیده و مجدد میزان شدت این عقده محدود کننده (ترس) را محاسبه کنید.

6-                 ضربه زدن را آنقدر ادامه دهید (در حالی که جمله را تکرار میکنید) تا میزان شدت این عقده (ترس) به زیر عدد 4 برسد.

7-                 هنگامی که این شدت به کمتر از عدد 4 رسید میتوانید با جمله ای مثت (برعکس جمله ی قبل) این حرکت را تکرار کنید. مثلا اگرچه من معتقدم که زمان کافی برای ورزش کردن ندارم، تصمیم گرفتم که باور کنم اگر بخواهم میتوانم زمان کافی برای این مسئله ایجاد کنم.

ضربه زدن باعث میشود سیستم تر آزاد شود و ترس کمتر و کمتر دیده شود. ضربه زدن به قسمت درد باعث از بین رفتن آن میشود.

از کنار دست (با 4 انگشت) شروع کنید و شدت ترس را شماره گذاری کنید.


و بعد از بالای سر شروع کنید. به ترتیب باید ضربه بزنید و جمله را بگویید.


ضربه زدن باعث میشود که سیستم نروس آزاد شود و ترس کمتر و کمتر شود.

مهمترین حالت تبلیغ، صحبت کردن چهره به چهره است.

مشورت کردن با مردم و رابطه برقرار کردن با آنهاست.

هنگامی که مشتری از شما خرید میکند از او بخواهید بیشتر بخرد. ارتباطات مستمر را بعد از خرید با او برقرار کنید. نحوه درخواست از مشتری بسیار مهم است. پس قبل از هر اقدامی نحوه صحبت کردن و آنچه میخواهید بگوئید و انجام دهید را برری کنید. هرگز ناامید نشوید. اگر از مشتری درخواست کردید و او جواب "نه" داد از او بپرسید که چه باید بکنید که جواب وی "بله" شود.

همیشه برای تخفیف، مذاکره مجدد، مشورن، معرفی افراد دیگر و ... درخواست کنید.

راهی که میخواهید بروید حتما کسانی هستند که قبلا آن مسیر را رفته اند. پس از آنها بخواهید برایتان توضیح بدهند. از تجربیات آنها استفاده کنید. با افراد موفق مرتبا مشورت کنید و از انها بخواهید به شما مشاوره شغلی بدهند. با پرسیدن حتی اگر "نه" بشنوید، چیزی از دست نمیدهید. نباید خجالت بکشید. از افراد موفق بخواهید که علت موفقیتشان را برای شما بنویسند و بگویند. از کسانی که بحران و یا  ورشکستگی را پشت سر گذاشتند و موفق شدند بخواهید تجربیاتشان را با شما در میان بگذارند و افراد دیگر را به شما معرفی کنند.

موانع نپرسیدن چیست؟

1-     نمیدانی چه بپرسی

2-     ترس از اینکه "نه" بشنوید و یا مسخره شوید.

3-     مورد قضاوت قرار بگیرید

4-     ترس از اینکه احمق به نظر برسید.

5-     آدم نیازمندی به نظر برسید.

معمولا ما درخواست نمیکنیم چون نمیخواهیدم خودمان را به چالش بکشیم. سختی را تجربه میکنیم، در ناحیه رفاهی خود پنهان میشویم و نمیخواهیم در خوات کنیم، بپرسیم و تجربه کنیم.

7 درخواست موفق در جهان:

1-  شما باید بدانید چه میخواهید. شفاف باشید و درخواست دقیق و شفاف بپرسید.

هدف شما دقیقا چیست؟ لیستی از آنچه میخواهید داشته باشید بنویسید و به دیگران بگویید. آنها حتما به شما کمک میکنند.

2-  طوری درخواست کنید که انتظار دارید این کار انجام بشود. بدون هیچگونه لرزش و شکی. محکم درخواست کنید و با انتظار شنیدن جواب مثبت

3-  دقیق و خاص بگویید چه میخواهید. وقتی جواب یا صحبتی میشنوید برای اطمینان بپرسید آیا منظورت این است که ....؟

4-  با اعتماد به نفس درخواست کنید و تصور کنید که "بله" را به دست خواهید آورد.

5-  قبل از اینکه درخواستی بکنید چشمانتان را ببندید و جواب "بله" را تصور کنید و انرژی را به اطراف بفرستید.

دائما بخواهید، بخواهید و بخواهید. از جواب "نه" ناامید نشوید. آنقدر بخواهید تا بالاخره جواب مثبت را از یک جایی و از یک نفری بشنوید. هرچه جواب "نه" شنیدید با خود بگوئید دارم به جواب "بله" نزدیک تر میشوم.

6-  خلاقانه و با لبخند درخواستتان را عنوان کنید

7-  خالصانه درخواست کنید و با برقراری تماس چشمی، حس خوبی به طرف مقابلتان بدهید.

با خود بیاندیشید در یه سال آینده دوست دارید در زندگی شما چه اتفاقی بیفتد که شما احساس رضایت کنید. برای آنکه به آنجا برسید چه دستاوردهایی باید وجود داشته باشد. چه ترتیب هایی وجود دارد که ممکن است به ان برسید. چه قابلیت هایی دارید که شما را برای رسیدن به آن هدف کمک میکند. نقاط قوت خود را نوشته و آنها را تقویت و توسعه دهید. چه فرصت هایی وجود دارد که شما باید از آنها استفاده کنید. از کارهای خود فیدبک بگیرید. از مشتریان برای خود، محصول و خدماتتان فیدبک بگیرید و بخواهید امتیاز 1 تا 10 را به شما بدهند و باز بپرسید که چه باید بکنید که امتیاز شما به 10 نزدیک تر شود.

 

عادات جدید:

به طور متوسط 66 روز زمان میبرد تا عادات جدید ایجاد شود. بهترین حالت این است که 3 ماه عادت جدید را تکرار کنید تا قطعا شکل بگیرد.

-   بهترین زمان یک عادت جدید، صبح اول وقت و اولین اقدام در روز است. قدرت شما با گذر زمان در روز ضعیف تر میشود.

-   محیط مورد نیاز جهت تسهیل و تشویق انجان عادات جدید را مهیا کنید. مثلا قرار دادن لباس های ورزشی بر روی زمین جلوی درب اتاق در انتهای شب

-   از یک شریک مسئول بخواهید که شما را برای انجام عادات جدید کنترل کرده و از شما بابت نتایج به دست آمده گزارش بخواهد.

ساعات قدرت:

20 دقیقه تمرکز و مدیتیشن، 20 دقیقه ورزش، 20 دقیقه مطالعه کتاب های توسعه شخصی و انگیزشی

مرور شبانگاهی:

چشمانتان را ببندید، آرام باشید، از وجدان و یا خود متعالیتان بخواهید مواقعی در روز را که شما میتوانستید صبور، آرام، مهربان و عاشق باشید و یا میتوانستید توازن بیشتری به وجود آورید را نشان دهد. پس از آنکه همه این مواقع و مکان ها را مرور کردید، هر رویداد و اتفاق را به گونه ای تجسم و تصور کنید که علاقمند بودید اتفاق می افتاد و خود را در وضعیتی ایده آل و مورد علاقه تجسم کنید. آن شرایط جدید و ایده آل را بشنوید، ببینید و احساس کنید. این تمرین را هر شب قبل از خواب انجام دهید.

شکرگزاری صبحگاهی:

هر روز صبح را با 7 دقیقه نوشتن آغاز کنید.

-      3 دقیقه را برای آنچه که قدردان و شکرگزار هستید.

-      2 دقیقه را برای آنچه که علاقمندید در طول روز تجربه کنید.

-      2 دقیقه را در مورد دستاوردها و موفقیت های شما در طول روز

تمرکز ، مدیتیشن ، تنفس و کاهش استرس

تکنیک تنفس

1-  زبانتان را روی سقف دهانتان قرار دهید .

2-  از راه بینی نفس خود را به داخل ببرید . در حالی که 4 ثانیه این فرایند زمان ببرد .

3-  نفستان را تا 7 ثانیه حبس کیند .

4-  سپس نفستان را از دهان و اطراف زبانتان به مدت 8 ثانیه بیرون دهید .

تمرکز و مدیتیشن آگاه

1-                 با گفتن این جمله آغاز کنید : با انجام دادن این تمرین (مدیتیشن) من هم برای شخص خود و هم برای اطرافیانم آرامتر ، خوشحال تر و کارآمدتر شده و احساس بسیار راحتی خواهم داشت .

2-                 پشت خودتان را صاف کرده و بنشینید . دستانتان را روی پاهایتان قرار دهید . شانه هایتان را آزاد و ریلکس کرده ، چشمانتان را ببندید و صورت خود را نیز ریلکس و آزاد کنید .

3-                 تمرکز و توجه خودتان را معطوف به نوک بینی خود کرده و به جریان هوای ورودی و خروجی از بینی تان توجه کرده و به صدای آن گوش کنید . هر بازدم را در ذهن خود بشمارید . پس از 4 مرتبه بازدم و شمارش تا عدد 4 مجدد از عدد 1 بشمارید . پس از یک ماه تمرین این عمل را تا عدد 10 ادامه دهید . بدین شکل روزانه ده دقیقه تمرکز و مدیتیت کنید .

تکنیک انسجام (سازگاری) فوری

تکنیک انسجام (سازگاری) فوری احسان توازن و آرامش درونی را در شما ایجاد می کند که در ضربان و ریتم قلب شما انعکاس می یابد . قلب ایجاد کننده و ژانراتور اولیه ریتم در بدن شما می باشد که بر فرآیندهای مغز که کنترل سیستم عصبی ، کارکردهای شناختی و احساسی را انجام می دهد تاثیر می گذارد . ریتمهای منسجم قلب تسهیل کننده عملکرد مغز بوده و این موجب دسترسی بیشتر شما به هوش بالاتر و تعالی بیشتر شما شده و تمرکز ، خلاقیت ، تصمیم گیری و بصیرت شما را بهبود می دهد .

هنگامی که شما انسجام ریتم قلبی را تجربه می کنید شما بهترین عملکرد خود را خواهید داشت ، آنچه که قهرمانان ورزشی " در فرم بودن " می نامند . در این صورت شما احساس مثبت ، اعتماد به نفس ، آرامش و پر انرژی خواهید داشت .

گام 1 : تمرکز قلبی توجه خودتان را بر روی ناحیه اطراف قلب متمرکز کنید . ناحیه ای در مرکز قفسه سینه تان . اگر ترجیح می دهید می توانید چند دفعه اول دست خودتان را نیز در مرکز قفسه سینه قرار دهید تا تمرکز و توجه شما بیشتر معطوف به قلبتان شود

گام2:تنفس قلبی به صورت عمیق نفس بکشید . احساس کنید که نفس شما از ناحیه قلبتان انجام می گیرد . هنگامی که نفس را به داخل می بریم (دم) احساس کنید که جریان هوا وارد قلب شما می شود و در هنگام بازدم ، احساس کنید که هوا از قلب شما خارج می شود . عمیق تر از حالت نرمال و آرام نفس بکشید . این عمل را ادامه دهید و تکرار کنید تا زمانی که احساس آرامش بیشتر درونی و ریتم طبیعی که احساس خوبی به شما می دهد را تجربه کنید .

گام3:احساس قلبی در حالی که تمرکز و تنفس قلبی را پیش می برید ، یک احساس مثبت را در خود فعال کنید . یک رویداد و واقعه بسیار خوشحال کننده و مثبت در گذشته را مجددا به یاد آورید و سعی کنید در ذهنتان آن را مجددا تجربه کنید . یکی از ساده ترین راه ها برای ایجاد یک احساس مثبت قلبی ، به یاد آوردن مکانی خاص در گذشته و یا عشق فراوان و خاص به یک شخص محبوب در گذشته می باشد . این مهمترین گام است .

ادامه در پست بعدی...



دیدگاه ها

ارسال نظر


اگر تصویر خوانا نیست اینجا کلیک کنید
همزمان با تأیید انتشار نظر من، به من اطلاع داده شود.
* نظر هایی كه حاوی توهین است، منتشر نمی شود.
* لطفا از نوشتن نظر های خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.